top of page
_DSC3030.jpg

Heerlijk slapen in de Beachroom! 

Deze kamer is gelegen aan de achterzijde – in het souterrain van ons huis- met daglicht en zelfs een klein buitenverblijf.

In dit kleine stukje buiten bevinden zich 2 stoelen, waar je kan ontbijten of even iets kan drinken; heerlijk koel op zomerse dagen.  

Deze kamer heeft een zeer comfortabel bed van 160 x 200, met medium-stevige kussens en groot dekbed, met Kayori Onno overtrek. De verdonkerings gordijnen, koelkast, koffie-en thee faciliteiten, glazen, exclusieve Heaven in East bekers, kopjes en borden dragen bij aan een fijn verblijf.

Ook heeft deze kamer comfortable fauteuils en hoge stoelen aan een houten tafel en tevens een TV. De kamer heeft een ruime kledingkast, nachtkastjes met - uit drijfhout gemaakte - lampen, die het beachgevoel benadrukken, met zicht op het strand! 

 

Deze kamer beschikt over een zeer ruime badkamer, met rain-shower in frisse, lichtblauwe kleurstelling, houten meubels en een – uit Hongarije afkomstige - handgemaakte waskom; de zware kwaliteit handdoeken maakt het afdrogen erg prettig. 

_DSC3040.jpg
_DSC3015 1.jpg
_DSC2999.jpg
_DSC3037.jpg
_DSC2950.jpg
_DSC3008.jpg
bottom of page